Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Olycka I Vallentuna Flera Personer Skadade


Olycka Vallentuna

Olycka i Vallentuna: Flera personer skadade

Sammanfattning

En allvarlig trafikolycka inträffade i Vallentuna norr om Stockholm på tisdagsmorgonen. Flera personer skadades, varav ett flertal allvarligt. Olyckan inträffade vid 06.30-tiden på E18 i höjd med Vallentuna norra.

Vad hände?

Enligt initiala uppgifter från polisen var det en personbil som körde in i en stillastående lastbil. Personbilen ska sedan ha blivit påkörd av ytterligare en bil. Olyckan ledde till omfattande trafikstörningar på E18 under morgonen.

Skadade och räddningsinsats

Enligt Stockholmspolisen har flera personer förts till sjukhus med ambulans. Sjukhusen som tar emot de skadade är Danderyds sjukhus, Karolinska sjukhuset och Södersjukhuset. Skadeläget för de inblandade är i nuläget oklart, men ett flertal personer uppges vara allvarligt skadade.

Räddningstjänsten har arbetat på platsen med att klippa loss personer som fastnat i bilarna. Även ambulanshelikopter har larmats till platsen.

Trafikpåverkan

Olyckan har orsakat omfattande trafikstörningar på E18 under morgonen. Trafiken leds om via andra vägar och bilister uppmanas att räkna med förseningar. Enligt Trafikverket beräknas trafiken att flyta på normalt igen under eftermiddagen.

Uppdateringar och källor

Polisen och räddningstjänsten arbetar fortfarande på platsen och utreder olycksorsaken. Ytterligare uppdateringar om skadeläget och trafikpåverkan väntas under dagen. Källor: Polisen, SVT, Aftonbladet


Comments